Παραδοσιακό γλέντι με τον Πετρολούκα Χαλκιά και Αντώνη Κυρίτση

Πότε:
7 Δεκέμβριος 2018 @ 22:00
2018-12-07T22:00:00+02:00
2018-12-07T22:15:00+02:00
Πού:
Πάτρα

Μεγάλο Παραδοσιακό γλέντι με τον Πετρολούκα Χαλκιά και Αντώνη Κυρίτση για όλους από την Χορολογική Εταιρεία

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στο «Αρχοντικό της Ευτυχίας»

Ο μεγάλος παραδοσιακός κλαρινίστας Πετρολούκας Χαλκιάς σε μια μοναδική εμφάνιση και συμμετοχή στην Πάτρα, που διοργανώνεται και προετοιμάζεται από την Χορολογική Εταιρεία. Μαζί του και ο Αντώνης Κυρίτσης, για δεκαετίες συνεργάτης του Πετρολούκα Χαλκιά στο παραδοσιακό τραγούδι της Ηπείρου και της στεριανής Ελλάδας. 
Το γλέντι είναι ανοιχτό για όλους και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, από ώρα 10:00 μ.μ, στο «Αρχοντικό της Ευτυχίας», Δ. Σαρδελά έναντι Κ.Τ.Ε.Ο, έξοδος περιμετρικής Οβρυάς. Κρατήσεις θέσεων στα τηλ.: 6945714899, 6988286774, 2610522115

Θα συμμετέχει επίσης μαζί τους επταμελής συνολικά παραδοσιακή ορχήστρα, που θα συνοδεύεται μεταξύ άλλων και από τον εγγονό του Πετρολούκα Χαλκιά που ονομάζεται Πέτρος Χαλκιάς αλλά και από τον Θωμά Κυρίτση.

Η Χορολογική Εταιρεία προσκαλεί όλους όσους αγαπάμε τον ελληνικό παραδοσιακό χορό να παρευρεθούμε στο γλέντι, να χορέψουμε, να ακούσουμε και να τραγουδήσουμε μαζί την Ήπειρο, το Πωγώνι, τα Τζουμέρκα, τα Ζαγοροχώρια, την Κόνιτσα, την Θεσπρωτία, την Άρτα, την Πρέβεζα, αλλά και την Ρούμελη, τον Μωριά και την Ελλάδα ολόκληρη! Φυσικά με πλήρες φαγητό και άφθονο κρασί! (Θα υπάρχουν και νηστίσιμα).
Πρόκειται για το ετήσιο ποιοτικό και επιτυχημένο παραδοσιακό γλέντι που ετοιμάζεται από την Χορολογική Εταιρεία, τον μη κερδοσκοπικό σύλλογο καθηγητών φυσικής αγωγής ειδικότητας ελληνικών παραδοσιακών χορών. Η Χορολογική Εταιρεία, ως επιστημονικός σύλλογος, έχει καθιερώσει από το 1995 μεταξύ άλλων επιμορφωτικών δράσεων, την πραγματοποίηση αξιόλογων γλεντιών και εκδηλώσεων, όπως με την αείμνηστη Δόμνα Σαμίου, τον καταξιωμένο Χρόνη Αηδονίδη, Μπάμπη Τσέρτο, Νάντια Καραγιάννη, Παντελή Θαλασσινό, Δημήτρη Κοντογιάννη, Μαριώ-Λάμπρο Καρελά, Σάββα Σιάτρα, Νίκο Οικονομίδη-Κυριακή Σπανού, Νίκο Φιλιππίδη, Κυριάκο Γκουβέντα, Βαγγέλη Δημούδη, τηλεοπτικά και άλλα αφιερώματα για την Τασία Βέρρα, Χρήστο Πανούτσο, κ.ά.
Καλή Αντάμωση σε όλους!
Σας περιμένουμε!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × one =