Πηλιορείτικα Χοροκαλέσματα…

Πότε:
7 Αύγουστος 2019 – 8 Αύγουστος 2019 όλη την ημέρα
2019-08-07T00:00:00+03:00
2019-08-09T00:00:00+03:00
Πού:
Πορταριά
Επικοινωνία:
Αθλητικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πορταριάς ‘Το Ορμίνιον’

Από την Δύση ως την Ανατολή και από τον Βορά στον Νότο, από το χθες στο σήμερα, πιάσε το χέρι μου και πάμε να χαράξουμε στη γη, όσα η ψυχή θέλει να πει.

Το 1993 ξεκίνησε η διεξαγωγή του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Πορταριά. Ένα μεγάλο γεγονός για την περιοχή καθώς συγκέντρωνε χορευτικά από διάφορες χώρες και επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα. Ο Αθλητικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πορταριάς ‘Το Ορμίνιον’ φιλοξενεί στη μαγική πλατεία της Πορταριάς, κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια της, μουσικές, χορούς, τραγούδια, ήθη και παραδόσεις σε μια εκδήλωση γεμάτη αγάπη και μεράκι …στα Πηλιορείτικα Χοροκαλέσματα!

http://www.orminioportaria.gr

https://www.facebook.com/groups/Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πορταριάς ‘Το Ορμίνιο’ Orminio Portarias

https://www.facebook.com/peliontraditionaldancefestival/

Το Ορμίνιο από την Πορταριά σας καλεί σε ένα παγκόσμιο πανηγύρι, εδώ στο Μαγικό Πήλιο το βουνό των μύθων και της παραδοσης, να χορέψουμε, να γλεντήσουμε και να γνωριστούμε. Ελατε να πιάστούμε από τα χέρια και να χαράξουμε στην γη όλους τους χορους του κόσμου. Ας αφήσουμε την μουσική να ενώσει τα χαμόγελα και τις καρδιές μας. Νιώστε τον χορό και ζήστε τον μύθο στην Πορταριά. 7 και 8 Αυγούστου 2019 στην δροσερή Πορταριά Πηλίου.