ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΟΝΙΩΝ (ΠΟ.ΛΑ.Ε.Κ.)”

ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΟΝΙΩΝ (ΠΟ.ΛΑ.Ε.Κ.)”

Λίγα Λόγια Για Τον Σύλλογο

ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2006 ΑΡΧΙΚΑ ΩΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΩΣ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΟΝΙΩΝ» (ΠΟ.ΛΑ.Ε.Κ.).

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ, ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ, ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΑΓΝΟ ΗΤΑΝ.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΙΘΜΕΙ ΣΕ 250 ΜΕΛΗ, ΕΝΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΟΡΟΙ, ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ:
ΚΥΠΡΟ, ΚΡΗΤΗ, ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΟΝΤΟ, ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΧΟΡΟΙ.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΖΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ» ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΡΩΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΣΤΟ ΠΟ.ΛΑ.Ε.Κ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΧΤΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΟΡΟ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΜΟΜΙΑ.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟ.ΛΑ.Ε.Κ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΠΡΟ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΟΣΟ ΚΥΠΡΙΑΚΑ Η ΑΛΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ, ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΛΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

ΤΟ ΠΟ.ΛΑ.Ε.Κ. ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK (ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΟΝΙΩΝB) ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ.

Διεύθυνση :

ΚΟΝΤΕΑΣ 02,
8300 ΚΟΝΙΑ,
ΠΑΦΟΣ – ΚΥΠΡΟΣ

Υπεύθυνος Συλλόγου :

ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΘΩΜΑΣ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας :

00357 99401529

Email Address :

thomas_nicodemou@cytanet.com.cy

Facebook url :

https://www.facebook.com/Πολιτισμικό-Λαογραφικό-Εργαστήρι-ΚονιώνΒ-1038039372966716/