ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΊΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Λίγα Λόγια Για τον Σύλλογο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος κατοίκων Νέας Πολιτείας ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια από μια ομάδα νέων οραματιστών και δημιουργικών ανθρώπων με πολύ μεράκι και αγάπη για τον τόπο τους. η πρωτοβουλία αυτών των ανθρώπων αποτέλεσε το κίνητρο για την αδιάκοπη και συνεχή προσπάθεια όλων των Διοικητικών Συμβουλίων αλλά και των κατοίκων της Νέας Πολιτείας από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα ώστε ο σύλλογος να έχει ανάπτυξη μια πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα.

Η αγάπη για την παράδοση, τα προσωπικά βιώματα από την οικογένεια και η απόλυτη ψυχική ευφορία που νοιώθουν όταν προσφέρουν, ήταν τα εφόδια τους και ο κινητήριος μοχλός για να δημιουργήσουν ένα πολιτιστικό φορέα, ο οποίος να έχει πολύπλευρους στόχους!

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων αποτελεί η διοργάνωση του πολιτιστικού φεστιβάλ " ΚΥΡΙΛΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΙΑ" με συμμετοχή δεκάδων πολιτιστικών συλλόγων.

Στο Σύλλογο λειτουργούν τμήματα παιδικά και ενηλίκων, παραδοσιακών, λαϊκών χορών, ξεχωριστά τμήματα ποντιακών και κρητικών χορών, τμήματα μοντέρνου χορού, latin, zumba και σύγχρονού χορού. Εκτός των χορευτικών τμημάτων, ο σύλλογος λειτουργεί τμήματα θεάτρου για παιδιά, εφήβους & ενήλικες, τμήματα εικαστικών και ζωγραφικής για παιδιά και τμήματα σκάκι.
Επιπλέον λειτουργούν τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών και κλασσικών μουσικών οργάνων.

Ο Σύλλογος έχει ενεργή συμμετοχή σε φιλανθρωπικές δράσεις, κοινωνικό παντοπωλείο, εκδρομές και τράπεζα αίματος των μελών του.

Πρόεδρος του Συλλόγου είναι ο κος Ανάπαλης Ηλίας

Διεύθυνση :

ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ 6
(ΕΝΤΟΣ ΔΑΚ ΕΥΟΣΜΟΥ),
ΕΥΟΣΜΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Υπεύθυνος Συλλόγου :

ΑΝΑΠΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας :

2315505999

Email Address :

NeaPoliteiaEuosmou@gmail.com

Facebook url :

https://www.facebook.com/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΚΑΤΟΙΚΩΝ-ΝΕΑΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ-ΕΥΟΣΜΟΥ-126718704008246