ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΩΡΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΩΡΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Λίγα λόγια για τον σύλλογο

Η αγάπη προς τους παραδοσιακούς χορούς και το μεράκι προς την παράδοση και τις ρίζες μας, συντέλεσαν στην ίδρυση αυτού του τμήματος. Διαισθανθήκαμε ότι η τόπος μας χρειαζόταν κάτι διαφορετικό, κάτι που θα συσπείρωνε τόσο τους νέους όσο και τα μεγαλύτερα άτομα προς τις αιώνιες αξίες της παράδοσης.

Στόχος του τμήματος είναι η διάσωση της παράδοσης και η προώθηση της δημοτικής μας μουσικής και των παραδοσιακών χορών, σαν ένα τρόπο ψυχαγωγίας και διαμόρφωσης συνειδήσεων, αλλά και από την άλλη, η δημιουργία πολιτιστικών σχέσεων και ανταλλαγών με παρόμοια τμήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Τα χορευτικά μας τμήματα αποτελούν τον πυρήνα του συλλόγου μας . Όλες οι εκδηλώσεις μας , καθώς και κάθε εθνική επέτειο που πραγματοποιείται στο Δήμο , πλαισιώνεται από τα χορευτικά μας τμήματα. .Επίσης έχει παραστεί σε διάφορες εκδηλώσεις και εκτός του Δωρίου, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!
Κάθε χρόνο το καλοκαίρι , πραγματοποιείτε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών με την συμμετοχή χορευτικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό με σκοπό την καθιέρωση όλο και περισσότερων συμμετοχών!

Διεύθυνση :

Δώριο

Υπεύθυνος Συλλόγου:

ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΗ ΕΥΑΝΘΙΑ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας :

2765022052

Email Address :

gyndorio@gmail.com

Facebook url:

https://www.facebook.com/gyndorio

Website url :

sylgyndorio.wordpress.com