ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΩΝ ΠΥΛΟΥ

Λίγα Λόγια Για Τον Σύλλογο

Ο Σύλλογος Κυριών Πύλου ιδρύθηκε το 1981 από γυναίκες της Πύλου που είχαν όραμα την αναβάθμιση των πολιτιστικών πεπραγμένων της περιοχής και την διατήρηση της παράδοσης και των εθίμων του τόπου μας.

Ο Σύλλογος Κυριών Πύλου ήταν ο πρώτος στην ευρύτερη περιοχή που οργάνωσε τμήματα παραδοσιακών χορών, τα οποία λειτουργούν αδιαλείπτως έως σήμερα και που απασχολούνται δημιουργικά μεταλαμπαδεύοντας την παράδοση σε άτομα όλων των ηλικιών 5-65 ετών.

Επίσης, τα τμήματα παραστάσεων του Συλλόγου μας, έχουν συμμετάσχει σε πολυπληθείς εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό (Κύπρο, Αμερική κα).

Κατά καιρούς, ο Σύλλογος έχει διοργανώσει με επιτυχία λογοτεχνικές βραδιές, ομιλίες διεθνούς ενδιαφέροντος, ιατρικές ημερίδες και αιμοδοσία, Συμπόσιο Τουρισμού, θεατρικά δρώμενα κ.α.

Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας σε θέματα τόσο τοπικού όσο και ευρύτερου ενδιαφέροντος που αφορά στην υγεία, περίθαλψη, κοινωνική πρόνοια, πολιτιστική ανάδειξη της περιοχής και διατήρηση της παράδοσης και της κληρονομιάς μας.

Διεύθυνση :
ΠΥΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
24001

Υπεύθυνη Συλλόγου :
ΒΙΣΒΙΚΗ ΓΙΟΥΛΗ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας :
6986917410