ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Λίγα Λόγια Για τον Σύλλογο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής ιδρύθηκε το 2008 και επαναδραστηριοποιήθηκε το 2017 από ανήσυχους, δραστήριους και με πολύχρονη εμπειρία στην παράδοση ανθρώπους της πόλης μας.

Ο Σύλλογός μας είναι σύλλογος με ταυτότητα. Κύριοι σκοποί του είναι η με κάθε τρόπο συμβολή στην καλλιέργεια πολιτισμού, στην ανάδειξη της πνευματικής και πολιτιστικής παράδοσης της τοπικής κοινωνίας, ανεξαρτήτως αν τα μέλη κατάγονται ή όχι από την Ανατολική Ρωμυλία, καθώς και η αναβίωση, διατήρηση και συνέχιση των παραδόσεων, ηθών και εθίμων της περιοχής της Θράκης γενικότερα και της Ανατολικής Ρωμυλίας και Βόρειας Θράκης ειδικότερα και τέλος η συμμετοχή του τόσο σε εθνικές όσο και σε τοπικές εκδηλώσεις. Επιπλέον προτεραιότητά μας αποτελεί η συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο με τη συμμετοχή των μελών σε φιλανθρωπικές, περιβαλλοντικές και εθελοντικές δράσεις. Τέλος διοργανώνει με τη συμμετοχή των χορευτικών του τμημάτων εκδηλώσεις και λαμβάνει μέρος σε εκδηλώσεις άλλων φορέων και συλλόγων.

Μέσα στη σύντομη αυτή διαδρομή του έχει επιδείξει αξιόλογο έργο με την ανάληψη πρωτοβουλιών και υλοποίηση δράσεων με τη συμμετοχή και τη θερμή συμπαράσταση των μελών του που τον διατηρούν σε διαρκή εγρήγορση και δράση.

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους εξής:

Πρόεδρος : Καρακασίδης Αθανάσιος
Αντιπρόεδρος : Κηπουρού Μαριάννα
Γραμματέας : Λύκογλου Χρυσάνθη
Ταμίας : Σύρμου Ζαφειρία
Αναπλ. Γραμματέας : Αρβανιτίδου Γεωργία
Αναπλ. Ταμίας : Μαρτίνη Γεωργία
Μέλη : Βόλου Ζαχαρούλα, Καπλιτζόγλου Αγγελική, Χατζοπούλου Καλλιόπη

Χοροδιδάσκαλος : Παπαλιάς Δημήτρης (6937294422)

Διεύθυνση :
ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ 4
ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Υπεύθυνος Συλλόγου :
ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας :
6976033062