Αγαπάς τον χορό;
Αγαπάς την παράδοση;
Λατρεύεις τους προορισμούς με πλούσια παράδοση και φυσική ομορφιά;
Θές να βρεθείς στην μεγαλύτερη γιορτή παράδοσης και χορού στου Βορειοανατολικού Αιγαίου;

Έλα στο 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στο Νησί της Μαστίχας,

28 και 29 Αυγούστου 2019 στη Χίο.

Τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την θάλασσα και τις παραλίες, να γνωρίσουν την πλούσια πολιτιστική παράδοση του νησιού αλλά και να χορέψουν αντάμα με χορευτικά από όλη την Ελλάδα.

Ο  Σύλλογος Διατήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομίας «Χίοι εν Χορώ» και οι δεκάδες εθελοντές που με κέφι και μεράκι το πλαισιώνουν, έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδρομών, ξεναγήσεων, παράλληλων δραστηριοτήτων και γλεντιών για όλους τους συμμετέχοντες.

To Φεστιβάλ αυτό εδώ και  5 χρόνια έχει προσφέρει πολλά όχι μόνο σε όσους επισκέπτονται το νησί μας για να συμμετέχουν σε αυτό , αλλά και σε ολόκληρη την Χίο.

Οι πολιτιστικοί ορίζοντες  του Φεστιβάλ κάθε χρόνο επεκτείνονται μεγαλώνουν και μαζί με αυτό φέρνει κοντά του,  ανθρώπους όλων των ηλικιών που μαθαίνουν μέσα από τις δράσεις του  ουσιαστικά πράγματα , τους ενώνει αλλά και τους μαθαίνει την έννοια του εθελοντισμού και τις ανιδιοτελείς προσφοράς .

Όσα χορευτικά συγκροτήματα δεν έχουν δηλώσει ακόμα συμμετοχή στη μεγαλύτερη γιορτή χορού, μπορούν να το κάνουν ακόμα και σήμερα στο www.dancechios.gr

Τα χορευτικά που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να έρθουν στη Χίο ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι του Πειραιά και της Καβάλας και των ενδιάμεσων νησιών καθώς και αεροπορικώς. Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί στον παραθαλάσσιου οικισμό “Καρφάς”.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.dancechios.gr ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίας εδώ: dancechiosgr@gmail.com ή 697 6187007

 


Σύλλογος Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς “Χίοι Εν Χορώ’’

Τηλέφωνο:  6976187007

 emaildancechiosgr@gmail.comΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

11 + 11 =