Φεστιβάλ Χορών – 2019

Σε αυτή τη σελίδα, θα φιλοξενήσουμε τις διοργανώσεις που πραγματοποιούνται ανά την Ελλάδα με πληροφορίες, links και ημερομηνίες για κάθε φεστιβάλ. Η ταξινόμηση θα γίνει με βάση την ημερομηνία διοργάνωσης.

Επικοινωνία στο email :  xoreytis.gr@gmail.com


2-3-4-5 Μαΐου

2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών για νέους «συριανοπατῶ»

Ο Λαογραφικός – Χορευτικός Όμιλος «η σοφία της παράδοσης», το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και το Τμήμα Πολιτισμού Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συνδιοργανώνουν στη Σύρο το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών για νέους «συριανοπατῶ» και σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε ένα πολιτιστικό τετραήμερο γεμάτο χορό, μουσική και αγάπη για την παράδοση στην κοσμοπολίτικη «Αρχόντισσα των Κυκλάδων»!

Το φεστιβάλ απευθύνεται σε χορευτικές ομάδες νέων (εύρος ηλικίας συμμετεχόντων 6-20 έτη) από όλη την Ελλάδα.

Μείνετε συντονισμένοι για το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ και τις παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις (εκθέσεις, ξεναγήσεις, σεμινάρια τοπικών χορών, γλέντια κλπ).
Δηλώσεις συμμετοχής έως 28-02-2019.
Πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής: lxoisofiatisparadosis@gmail.com 
6971757270 Σοφία Λούβαρη
6934677653 Αναστασία Ρενιέρη
Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής


31 Μαΐου – 1 Ιουνίου – 2 Ιουνίου

Φεστιβάλ Παράδοσης Θάσου- “Παλατάκι”

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται στα Λιμενάρια Θάσου απο το 2017. Φέτος είναι η 3η χρονιά και θα διεξαχθεί στις 31/5-1&2/6. Ένα τριήμερο γεμάτο χορό και μουσική όπου πολιτιστικοί σύλλογοι και χορευτικά σωματεία από όλη την Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να παρουσιάσουν χορούς από τον τόπο τους μεταδίδοντας και διατηρώντας την πολιτιστική τους κληρονομιά. Παράλληλα υπάρχει χρόνος  να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού και  να απολαύσουν τις διακοπές τους. Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν συμμετάσχει 25 διαφορετικές χορευτικές ομάδες, αφήνοντας το νησί με τις καλύτερες εντυπώσεις.
 
Περισσότερες πληροφορίες στο 
Facebook:  palatakifestival
Instagram: palataki_festival
Τηλεφωνικά: 6976396141