Έλα χόρεψε μαζί μου…… μία ακόμη ετήσια παράσταση στήν 6χρονη ιστορία του Ηγέχορου,
Οι ευχαριστίες μου πολλές ….από που να αρχίσω???

Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου.
Despoina Lazarou που είχε την σκηνοθεσία την επιλογή των ποιημάτων που με πολύ ευαισθησία απήγγειλε η όμορφη παρουσιάστρια μας Κατερίνα Μπαρμπέρη Κατερινα Μπρ και είχε την Ευθύνη μαζί με τον Xris Stam της παιδικής μας ομάδας.

Χρήστος Κν (‘Χρήστος Λτ.) που μαζί μου είχε την ευθύνη της Ομάδας εκπροσώπησης του Συλλόγου μας και μόνος του την ομάδα των Μικρασιατικών και Λαϊκών χορών.

Γιωργος Κοτσαλος που είχε την ευθύνη της ομάδας Κρητικών χορών του Συλλόγου μας.

Την Joanna Kairofyllax που στέκεται βράχος δίπλα μου και με βοηθά όπου κι αν ζητηθεί.

Την Eirini Kavvada (άλλος βράχος) που έτρεχε πάνω κάτω για την γρήγορη διαδικασία του να ντυθούν και να είναι στην ώρα τους οι χορευτές και οι χορεύτριες .

Γιωργος Κολοζακης που συνόδευε στην σκηνή όλα τα χορευτικά.

Katerina Dritsaki που ακούραστα έβαζε τις μουσικές στο πολύ μεγάλο πρόγραμμά μας.

Nikos Christakopoulos που εμψύχωνε όλες τις ομάδες πριν και κατά την διάρκεια του προγράμματος,

Βασίλης Κατσομήτρος τον Αντιπρόεδρο μου και στενό μου φίλο και συνιδρυτή του Ηγέχορου που έλυνε επιτυχώς κάθε πρόβλημα που παρουσιαζόταν.

Dimitra Misitzi την Αφίσα και το όμορφο σκηνικό.

Manuela Marinescu την άμεση συνδιοργανώτρια και φίλη και αδελφή , πρόεδρο του Ρουνανοελληνικού Πολιτιτικού Συλλόγου Asociația Culturală Armonia και το δεξί της χέρι Daniela Dany Codruta έτρεχε σε ότι κι αν της ζητούσα και φυσικα όλους τους Ρουμάνους Μαθητές μου.

Lukas Georgiadis που είχε τη ευθύνη του Ηχου.

Τέλος όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μου που με έβγαλαν για μια ακόμη φορά απροπρόσωπο και που χόρεψαν με κέφι όλα τα προγράμματα και που μου δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους,

Να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Καλλιθέας τον Δήμαρχο Dimitris Karnavos και τον Αντιδήμαρχο Μανώλης Κωστάκης που στήριξαν την εκδήλωσή μας σε ότι κι αν ζητήσαμε. Και φυσικά τον πολιτιστικό οργανισμό και τις κυρίες Ντίνα Φωτοπούλου και Φρέζη Μαχαίρα και Ioanna Drimoura.
Να ευχαριστήσουμε ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΝΟΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ που με την Αιγίδα του πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσή μας ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πρόεδρο Ioannis Maronitis και τις Κυρίες Ουρανια Κομποροζου και Θωμαη Δροσάτου που εκπροσώπησαν τον Όμιλο.

Να ευχαριστήσουμε τους συλλόγους που συμετείχαν φιλικά τους Χοροστάτες Λαμίας (τα σταυραδέρφια μας) και την δασκάλα τους κ. Βάσω Μαντέ τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ “ΘΥΜΑΙΤΑΔΑΙ” τον πρόεδρο Γιωργος Δρακοπουλος και τον δάσκαλο Χρήστος Κν (‘Χρήστος Λτ.) τον Παγγεραγωτικός Σύλλογος Μυτιλήνης (Aθήνας) την πρόεδρο κ. Ada Zafeirelli και τον Δάσκαλο τους Enrico Venga.

Τιμή μας που είχαμε κοντά μας την κ. Βαρουδάκη Πόπη Αλέξανδρος Βαρουδάκης Πρόεδρο του Τμήματος Πειραιά CID UNESCO.

Ευχαριστώ προσωπικά για την παρουσία τους το Μθητικό-Φεστιβάλ Δήμου-Καλλιθέας και την Στέλλα Γεωργίου τους φίλους χοροδιδασκάλους Maria Bafaloukou Vasilis Tsiakmakis και την συζυγό του επίσης δασκάλα Βασιλικη Vasiliki Kalantzi Euaggelia Kontaxi θοδωρης Μακριδης Λουιζα Ιωαννης Θεου

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 2 =