Κοπή Πίτας των Χορευτών του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου.
——————————————————————————
Απόδραση στα Καλάβρυτα για τους χορευτές και τα μέλη του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών την Κυριακή 27 Ιανουαρίου.

Με την ευκαιρία αυτή o Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος, έκοψε και την καθιερωμένη “πρωτοχρονιάτικη πίτα των χορευτών” στο Μέγα Σπήλαιο.

Σπουδαία στιγμή ήταν όταν το φλουρί “έτυχε” στον Πατήρ Σεραφείμ,ο οποίος και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σύλλογο και τον ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία. 

Στη συνέχεια μέλη και χορευτές επισκέφθηκαν το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων πίνοντας τον καφέ τους στο σαλέ ενώ κάποιοι άλλοι προτίμησαν να παίξουν με το χιόνι αλλά και να δοκιμάσουν χειμερινά σπορ. 

Το πρόγραμμα όμως δε σταμάτησε εκεί, αφού η διασκέδαση συνεχίστηκε στο εστιατόριο που πήραν το μεσημεριανό τους γεύμα μέλη και χορευτές . Εκεί φυσικά δεν έλειψαν οι χοροί από τους χορευτές όλων των τμημάτων του συλλόγου που κράτησαν μέχρι αργά το απόγευμα διασκεδάζοντας παράλληλα και του υπόλοιπους θαμώνες του εστιατορίου.

Μία βόλτα στο κέντρο των Καλαβρύτων ήταν η τελευταία στάση για τον Σύλλογο για καφέ και για να γευτούν πολλοί το παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο καθώς και να αγοράσουν ντόπια προϊόντα.

Στο μεταξύ, τα χορευτικά τμήματα του Παγακαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών προετοιμάζονται για μια σειρά παραστάσεων που ακολουθούν τους επόμενους μήνες εντός κι εκτός Ελλάδος.

Το Δήμο Καλαβρύτων εκπροσώπησε η η ειδική σύμβουλος Δημάρχου Χρύσα Παπαδάτου και η αντιδήμαρχος ΔΕ Παίων Στέλλα Πανουτσακοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve − 2 =