Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22/06/19 η μουσικοχορευτική – χοροθεατρική παράσταση Τότες μια αγάπη μπιστική στον κόσμο εφανερώθη”, από τον Ερωτόκριτο του Βιτσέντζου Κορνάρου, που παρουσίασαν τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκαλανίου, υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων Μαρίας Μαργιολάκη και Γιάννη Στιβακτάκη.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και μετά τις πολύ επιτυχημένες χοροθεατρικές παραστάσεις ”Η αναβίωση των εθίμων του Κλήδονα από την αρχαιότητα έως τις μέρες μας” (Ιούνιος 2017) και ”Η Αναβίωση του Κρητικού Παραδοσιακού γάμου” (Ιούνιος 2018) ήρθε να προστεθεί και η φετινή παράσταση η οποία ανέβασε τον πήχη κατακόρυφα και ανέδειξε τις ικανότητες των μικρών και μεγαλύτερων χορευτών.

Η άψογη συνεργασία των χοροδιδασκάλων με τις Στέλλα Λαζανάκη και Κυριακή Αλεξανδρίδου στο σκηνοθετικό μέρος είχε άριστα αποτελέσματα και το πολυπληθές κοινό απόλαυσε μια πρωτότυπη χοροθεατρική παράσταση, όπου αναδείχτηκε πέραν του χορευτικού και το υποκριτικό ταλέντο των παιδιών.

Την Εκδήλωση πλαισίωσαν οι εξαίρετοι μουσικοί Νίκος Τζουλιαδάκης (λύρα-τραγούδι), Νικόλας Καράτζης (μαντολίνο τραγούδι), Αντώνης Παπαδάκης (λαούτο), Ζαχαρίας Μαθιουδάκης (λαούτο).
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκαλανίου εργάστηκε σκληρά και συνέβαλε τα μέγιστα για την επιτυχία της εκδήλωσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × one =