Στους αγαπημένους μου μαθητές που δεν τα κατάφεραν,

συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας! Είμαι υπερήφανη για το γεγονός ότι προσπαθείτε και θέλω να σας διαβεβαιώσω πως κάθε μικρό εμπόδιο έρχεται στη ζωή μας αυτή μόνο για καλό. Είμαι τόσο ευτυχισμένη που στον δρόμο της γνώσης πορευόμαστε μαζί και μου δίνετε καθημερινά την ευκαιρία να γίνομαι ένας καλύτερος άνθρωπος.  Θα ήθελα να ξέρετε πως δεν υπάρχει αποτυχία, υπάρχει μόνο η ζωή που μας προετοιμάζει για κάτι καλύτερο που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε.

Στους αγαπημένους μου μαθητές,

συγχαρητήρια σε εσάς που κατάφερατε να πετύχετε αυτή τη φορά! Είναι υπέροχο το συναίσθημα που αισθάνεσαι όταν βλέπεις  πως οι κόποι σου ανταμείφθηκαν. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να έρχονται στη ζωή σας χωρίς μεγάλο κόπο και να ανοίγεστε πάντοτε με ζωντάνια σε όλες τις χαρές της ζωή.

Αγαπημένοι μου μαθητές, στον καθένα σας αξίζει μοναδική και ατόφια αγάπη. Πάντοτε η σκέψη μου είναι μαζί σας και τίποτα δε θα με αποτρέψει από το να σταματήσω να σας αγαπώ.

Η δασκάλα σας…


Για το xoreytis.gr – Μαρία Σ.

Η Μαρία γράφει … Μια νέα κοπέλα, αρθρογράφος, συγγραφέας, αθλήτρια, χορεύτρια. Αγαπάει την φιλοσοφία, την ψυχολογία, τα βιβλία και την έκφραση… Μοιράζεται με το xoreytis.gr σκέψεις και συναισθήματα…


 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven + eighteen =